Αεραγωγοί - Καμινάδες Inox

Η μεταφορά ζεστού αέρα και χημικών από το τζάκι σας εκτός σπιτιού, είναι δύσκολο έργο και απαιτούνται καλής ποιότητας αεραγωγοί και καμινάδες. Χρήση ακατάλληλης καμινάδας μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές όπως κίνδυνο πυρκαγιάς, δομική βλάβη στην καμινάδα καθώς και επικίνδυνες αναθυμιάσεις που γυρίζουν πίσω στο κτήριο.
Στην Kecotech έχουμε πολλές επιλογές εύκαμπτου σωλήνα καμινάδας ωστε να σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία. Χρησιμοποιώντας αγωγούς από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο, μπορείτε να προστατεύσετε την αισθητική του εξωτερικού της καμινάδας σας από τη διάβρωση και τη φθορά.
Η διάβρωση είναι ένα σοβαρό θέμα που μειώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής ενός τζακιού. Ευτυχώς, μια καμινάδα από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο αποτρέπει ζημιές διάβρωσης που προκαλούνται από υγρασία, χημικές ουσίες και καπνό.
211 4055030
694 7205601
Μπουμπουλίνας 23, Αχαρναί
info@kecotech.gr
Δευ-Παρ:09:00-21:00
Σαβ: 09:00-16:00
Κυρ: Κλειστά

Η αρχή μας

Το τζάκι είναι πηγή ενέργειας, ζεστασιάς και ηρεμεί το χώρο με μοναδικό τρόπο. Από το 1970 δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ωστε να αισθανθείτε τη θαλπωρή μέσα στο σπίτι σας. Η καθημερινή σας συντροφιά τις κρύες μέρες του χειμώνα...